Werkwijze

Bij Hogenbirk staat de klant centraal

Verbouwen met gereedschap

Wij vinden het belangrijk dat de ideeën en wensen van de klant helder en duidelijk zijn zodat het resultaat daar ook naar is. Daarbij zullen wij ook met u meedenken en u advies geven over het project.

Indien de ideeën zijn besproken wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Nadat er een overeenkomst is, kunnen wij de werkzaamheden in overleg inplannen.

Wij werken met vaste mensen, zodat u niet telkens nieuwe gezichten over de vloer krijgt. Wij zorgen dat de werkzaamheden goed verlopen en dat de eventuele overlast die een verbouwing met zich meebrengt, minimaal is. Daarnaast zullen wij alles aan het eind van de dag netjes achterlaten. Tijdens de verbouwing zullen we regelmatig contact hebben over de voortgang. Mocht er tijdens de verbouwing iets niet naar wens zijn dan kunt u dat altijd met ons bespreken. Indien er tijdens de verbouwing minder of meer wensen zijn dan kunnen wij dit aanpassen, en zullen wij dit schriftelijk vastleggen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer de verbouwing is afgerond, zullen wij samen de werkzaamheden bij langs lopen en bespreken of alles naar wens is.

Wij leveren graag goed werk, is er desondanks toch iets waar u niet tevreden over bent? Bespreek dit dan direct met ons, en wij lossen het graag op.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.